• Okresné kolo vo florbale - 13.2.2018

          • 13.2.2018 naši žiaci odohrali zápas kvalifikácie do okresného kola vo florbale proti Oravskemu Veselému. Chlapci suverénnym výkonom nedali súperovi šancu a po výsledku 8:1 postúpili na okresné kolo. Len tak ďalej!

          • Rozprávkové vretienko (1.- 4. ročník) - 12.2.2018

          • Pondelok 12.2.2018 patril malým recitátorom detských rozprávok. Stretli sa najlepší z triednych kôl 1.stupňa ZŠ na školskom kole v prednese rozprávky v súťaži ROZPRÁVKOVÉ VRETIENKO. Niektorí z nich stáli pred publikom a porotou prvýkrát, iní zas využili svoje skúsenosti. Porota v zložení p.uč.Kapičákovej, p.uč. Kumorovej, p.uč. Kšenzulákovej a p.uč. Jurčákovej spomedzi žiakov vybrala: 

            1.miesto - Laura Babečková 4.A

            2.miesto - Karolína Holubjáková 3.B

            3.miesto - Paulína Juričková 4.B 

            Laura Babečková postupuje do okresného kola, kde bude reprezentovať našu školu.

          • Školský ples - 8.2.2018

          • Dňa 8. februára sa žiaci 7. až 9. ročníka veľmi tešili, pretože si spoločným úsilím pripravili dlhoočakávanú akciu - Školský ples. V sále obecného úradu sa zabávali výbornou hudbou, vtipným programom, piesňami na želanie a voľbou kráľovnej a kráľa plesu. V prúde učenia a testovania bolo toto poobedie príjemným oddychom, posilnením vzájomných vzťahov a v neposlednom rade poukázaním na šikovnosť a ochotu žiakov spolupracovať pri tvorbe rôznych akcií.

          • Dejepisná olympiáda, školské kolo - 5.2.2018

          • V pondelok 5.2.2018 sa na našej škole konalo školské kolo dejepisnej olympiády. Zúčastnení sa museli popasovať s náročnými testovými úlohami, v ktorých ukázali svoj záujem o dejiny a svoju snahu vzdelávať sa a rozumieť historicko-spoločenským súvislostiam. Patrí im veľká poklona!

            Umiestnenie:Kategória C: 1. miesto - Marek Kozaňák 9.A       2. miesto - Eliška Loffayová 9.B

                               Kategória D: 1. miesto - Vladko Tisoň 8. B

                             Kategória E: 1. miesto - Ondrej Tisoň 7.B          2.miesto - Dávid Tomašák 7 A  

            Žiaci, ktorí sa umiestnili na prvých miestach, postupujú na okresné kolo do Námestova, ktoré sa uskutoční 15. februára 2018.

          • Okresné kolo v stolnom tenise - 30.1. 2018

          • Žiačky Denisa Samuhelová, Veronika Okoličányová a Monika Samuhelová výborným výkonom obhájili víťazstvo na majstrovstvách okresu z minuleho roka a znova postúpili na krajské kolo do Čadce.

            Taktiež naši žiaci Kristián Jakubják, Ondrej Durčák a Jozef Murín v silnej konkurencii obsadili 5. miesto.